NUX Stageman AC-50

Ei kuvaa asetettu
Myyntihinta 395,00 €
Hinta / kg:
Kuvaus

NUX Stageman AC-50 on suunniteltu toistamaan tarkasti laulusi ja akustisen kitarasi luonnollinen soundi.


Siinä on kaksi identtistä kanavaa joista toinen on combo liittimellä johon voit liittää joko laulumikrofonin XLR-kaapelilla tai instrumentin plugi kaapelilla. Toisessa kanavassa on 6.3mm plugiliitäntä. Molemmissa kanavissa on oma chorus ja reverb efekti joita voit säätää erikseen molemmissa kanavissa. Voit käyttää molempia efektejä halutessasi myös samanaikaisesti. Reverbissä on kaksi erilaista  efektiä.

Mikäli ostat Stagemaniin erikseen saatavan langattoman jalkapedaalin niin saat käyttöösi myös rumpukoneen ja loopperin! Voit ohjata NUX Stagemania myös älylaitteellasi ja saatkin sieltä käyttöösi lisää efektejä. NUX Stageman tarjoaa ehkä markkinoiden parhaan soundin hintaluokassaan akustisille soittimille ja laululle. Sen 6.5" bassoelementti toistaa matalalta ja sen soundi on ISO sillä sen kotelo on tarkkaan laskettu ja suunniteltu ja toimii hyvin myös monitorina itsellesi soittaessasi. Satojen eri vaihtoehtojen kokeilujen jälkeen NUX löysi diskantin joka tyydytti heidät ja se toistaa korkeat äänet tarkasti ja kirkkaasti. Tyylikäs puupanelointi sivussa kruunaa koko paketin!

Tässä on erinomainen vahvistin sinulle joka arvostaa kaunista akustista sointia. Voit käyttää sitä myös muiden akustisten soittimien kanssa kitaran lisäksi.

- 50W tehoa
- 6.5" bassoelementti ja 1" diskantti
- Ostamalla jalkapedaalin saat käyttöösi 40-paikkaisen Loop Stationin ja 20 komppia sisällä pitävän rumpukoneen
- Kaksi kanavaa chorus ja reverb efekteillä
- AUX IN liitäntä
- LINE OUT ulostulo
- DIRECT OUT
- SEND & RETURN liitännät takana
- Phase kytkin molemmissa kanavissa