GRBass ONE 350

GRBass bassonupit soivat Kovaa ja voimalla! GRBass nupit ovat maailman pienimmät ja tehokkaimmat nupit mitä tarjolla on. Säästä siis selkääsi ja osta GRBASS!
Viiden vuoden takuu!
Myyntihinta 489,00 €
Hinta / kg:
Kuvaus

Italialainen GRBass ONE 350 bassovahvistin, paino 1,6 kg
350W RMS 4 ohm, 170W RMS 8 ohm

"Kolmekymmentä vuotta kestäneen soittourani aikana olen omistanut monia eri bassovahvistimia ja niissä jokaisessa oli omanlainen soundinsa. Päätin viimeisen jälkeen etsiä
sellaisen joka ei värittäisi soundia ollenkaan. Koska sellaista ei löytynyt niin päätin itse rakentaa sellaisen. Uskon vahvasti että soundi lähtee soittajan päästä, käsistä ja instrumentista. GR Bass vahvistimet tarjoavat "Pure Sound" käsittelemättömän soundin jota voit Halutessasi värittää säätimillä mutta se ei ole lähtökohta. Vertaan asiaa niin että kun me italiassa juomme paljon vahvaa espressokahvia ja jos olet tottunut juomaan kahvisi
aina sokerilla ja kerran jätätkin sokerin pois niin elämys on erilainen...mutta tämä on kahvin Oikea Maku. GR Bass - Pure sound! Respect your bass !"

  -Gianfranco Rizzi   GR Bassin perustaja

- Takapaneelissa 300MA ulostulo josta saat ´daisy chain´  pedaalin virtakaapelilla virran pedaalille/pedaaleillesi. Et siis tarvitse enää erillistä virta-adapteria/jatkojohtoa pedaaleillesi keikalla!
- Kontrollipaneelissa viritysmittari jolla virität 4,5 ja 6 kielisen basson
- Studio mode joka kytkee pois päältä tuulettimen. Lämmetessään tarpeeksi se starttaa automaattisesti
- Voit Liittää eri ohmisia lisäkaappeja kuten 4,6,8 tai 16 nupin tai combon perään ilman että sinun tarvitsee tehdä/muuttaa mitään asetuksia! Laite osaa säätää arvot itse.
- Voit liittää GRBass vahvistimen mihin tahansa sähköverkkoon 110/220/230 tekemättä mitään kytkentöjä/muutoksia ja laite tunnistaa automaattisesti verkon ja säätää arvot itse.


Etupaneelissa
- Tuner / Vu-Meter
- Input
- Aux In
- Gain
- Deep filter
- Low
- mid Low
- mid High
- High
- Bright filter
- 3 freq for mid Low
- 3 freq for mid High
- Pure Sound
- Volume DI (antibump)
- Headphone master
- Headphone output
- Master
- Mute

Takapaneelissa
- Input 230-115v (auto selectable)
- 9 Volt 300mA
- Send/Return
- Pre/Post DI
- GND lift
- DI Output
- Speakon Ch1
- Speakon Ch2
- Fan (Studio/Live mode)