Tronical Tune Type C automaattinen kitaranvirityskoneisto

Tulosta
Hinta:
Myyntihinta: 299,00 €
Kuvaus

TronicalTune Type C automaattinen kitaranvirityskoneisto Stratocaster ja Telecaster tyylisiin kitaroihin (Fender ja muut merkit).

Kromin värisillä virittimillä heti varastossa. Kysy muiden värien toimitusaikaa (marmori, kulta, musta).

Vallankumouksellinen uutuus vihdoin saatavana myös suomesta!

TronicalTune on saksassa kehitetty ja valmistettu virityskoneisto jonka ansiosta kitaran viritys saa aivan uuden käsitteen sillä se virittää kitarasi automaattisesti! Sinun ei tarvitse siis enää itse virittää kitaraasi käsin (käsinviritys on myös mahdollista halutessa).

TronicalTunea käyttävät jo artistit kuten Steve Vai, Uli Jon Roth, Billy Corgan ja monet muut kuuluisat soittajat. Kaikille Tronical Tunen käyttäjille on yhteistä se että voit rentoutua rauhassa eikä sinun tarvitse stressata enää vireestä sillä TronicalTune hoitaa sen puolestasi muutamassa sekunnissa. Näin pystyt keskittymään soittamiseen täysin. Suurista kitaranvalmistajista mm. Gibson käyttää jatkossa TronicalTunea suuressa osassa kitaroissaan.

TronicalTune C sopii stratocaster ja telecaster tyylisiin kitaroihin. Varmistaaksesi sopivuus kitaraasi tulosta koneiston sapluuna tästä jonka jälkeen mallaa sitä kitaraasi ja tarkista osuvatko reiät kohdalleen (katso ohjeet tuotekuvista). TronicalTune on erittäin helppo asentaa. Irroita vanhat virityskoneistot ja laita TronicalTune tilalle (kts. video sivun alalaidassa). Sinun ei tarvitse porata minkäänlaisia reikiä kitaraasi eikä muuttaa sitä millään. Käytännössä sinun tarvitsee vain irroittaa kuusi ruuvia ja laittaa uudet virityskoneistot vanhojen tilalle. TronicalTune on erittäin kevyt ja se ei lisää kitarasi lavan painoa. TronicalTune ei viritä kesken soittamisen eikä häiritse soittoa millään tavalla. Se toimii patterilla joka kestää noin 300 virittämisen ajan. Kun se loppuu vaihdat vain uuden tilalle (vie aikaa noin 5 sekuntia) tai viritä käsin ennen kuin olet ostanut uuden patterin. Patteri on myös ladattavissa erikseen saatavalla laturilla.

TronicalTunessa on 12 erilaista preset-viritystä sekä 6 tyhjää muistipaikkaa omille vireillesi.

- Single String mode. Virittää yhden kielen kerrallaan

-Multi String mode. Virittää kaikki kielet kerrallaan

- Custom Tuning mode. Tallenna omat vireesi(maksimissaan 6 kpl) ja valitse haluamasi jolloin Tronical Tune virittää kitaran sen mukaisesti.

- Reference Tuning mode. Viritä A-kieli esim. 442 Hz:iin (piano yms. soittimet) ja Tronical Tune virittää muut kielet sen mukaan. Voit myös itse kalibroida Tronical Tunea.