Shure Beta 56A

Tulosta
Beta Series Dyn. rumpu/instrumenttimikrofoni.
Hinta:
Myyntihinta: 160,00 €
Valmistaja: Shure
Kuvaus

Beta Series –mikrofonit ovat tulos monen vuosikymmenen tuotekehityksestä. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja legendaariselle SM-sarjalle. Beta-mikrofonit ovat huippuluokan artistien käytössä kautta mailman. Mallien lämmin soundi ja tarkka toisto ovat vertaansa vailla. Kaikille malleille yhteisiä ominaisuuksia ovat taajuusvasteesta riippumaton suuntakuvio, minimaalinen taustaäänien värittyminen ja korkea lähtötaso.

Beta 56 on kompakti mikrofoni, joka on suunniteltu erityisesti virvelin ja tomien lähimikitykseen. Malli soveltuu myös eri instrumenteille. Superhertta suuntakuvio eliminoi tehokkaasti vuodot muista instrumenteista keikkaolosuhteissa. Uusi laajenettu kiinnitysosa mahdollistaa entistä laajemman mikrofonijalustavalikoiman.

---

Mallin suuntakuvio on vakio kaikilla taajuuksilla ja on epäherkkä kierrolle. Sisäänrakennettu dynaamisesti lukittava jalusta-adapteri ja integroitu XLR-liitin yksinkertaistavat asennusta. Jalusta-adapteri pitää mikrofoni varmasti asetetussa paikassa vaikka siihen osuisi rumpukapula. Vahvistettu teräsgrilli suojaa ja varmistaa soljuvan käytön rankoissa keikkaolosuhteissa. Hienostunut pneumaattinen tärinävaimennus eliminoi runkoäänet ja värähtelyt tehokkaasti. Tyypillisiä Beta 56 käyttökohteita ovat lyömäsoittimet, kitaravahvistimet, vaski- ja puupuhaltimet lähietäisyydeltä. Legendaarinen Shure soundi ja kestävyys.

Ominaisuuksia

Suuntakuvio: superhertta
Taajuusvaste: 50Hz – 16kHz
Herkkyys: –51 dBV/Pa (2,8 mV)
Impedanssi: 150 ohm
Pneumaattinen käsittelyäänien vaimennus
Varustus: 26A25-säilytyspussi
Optiovarusteet: A1WS-tuulisuoja
Paino: 468 g