Roland Cube-20GX

Tulosta
Hinta:
Myyntihinta: 189,00 €
Kuvaus

CUBE-20GX: Kitaravahvistin

Pro COSM-soundit ja i-CUBE LINK


Pohjautuen CUBE-sarjan kuuluisaksi tehneeseen huippusoundiin ja kivenkovaan luotettavuuteen, uudistettu CUBE GX-sarja nostaa lämmöt vielä korkeammalle entistäkin monipuolisemmalla käytettävyydellä ja liitettävyydellä Applen iPhone-, iPad- ja iPod touch-laitteisiin. Pieni mutta mahtava CUBE-20GX on virkeä sounditehdas ominaisuuksilla ja suorituskyvyllä, joka nostaa sen helposti hinta/laatusuhteessa luokkansa kärkeen. Kolme jalkakytkimellä ohjattavaa kanavaa ovat JC CLEAN, LEAD ja ohjelmoitava SOLO-kanava. Soundien maustaminen onnistuu kätevasti kolmella itsenäisellä efektiosalla. Kätevä audiosovitin, i-CUBE LINK, muuttaa CUBE-20GX:n harjoittelu- ja äänityskeskukseksi iOS-musiikkiohjelmien kanssa työskentelyyn.

  • 20 wattia tehoa ja kustomoitu 8 tuuman kaiutin
  • Kolme kanavaa: JC CLEAN, LEAD (kuusi erilaista) ja SOLO
  • SOLO-kanava on täysin ohjelmoitava. Se mahdollistaa JC CLEAN tai LEAD kanavan vahvistinvalinnan, sekä EQ- ja efektiasetusten tallentamisen ja kutsumisen
  • Kolme itsenäistä efektiosaa: EFX (viisi erilaista), DELAY ja REVERB.
  • Kädet vapauttavaa kanavan vaihtamista optionaalisilla BOSS FS-5U ja FS-6 jalkakytkimillä.
  • i-CUBE LINK liitin tarjoaa simppelin audioliitännän Applen iPhone-, iPad- ja iPod touch-malleihin (liitinkaapeli sis. pakettiin)
  • Ilmainen CUBE JAM app iOS:lle soittaa musiikkitiedostoja sekä miinus-yksi taustoja. Voit myös tallentaa soittosi CUBE-20GX:n soundeilla taustamusiikin sekaan.
  • Kolmialueinen EQ; kromaattinen/manuaalinen viritin
  • RECORDING OUT/PHONES liitin hiljaiseen harjoitteluun tai äänityskäyttöön

Monipuoliset soundit ja kolme itsenäistä kanavaa
Kolmella kanavallaan ja laajalla valikoimalla upeita kitarasoundeja CUBE-20GX on valmis minkä tahansa musiikkityyliin soittoon. JC CLEAN kanava tarjoaa puhtaan soundin Rolandin JC-120 klassikosta. Monipuolinen LEAD-kanava sisältää kuusi soundia, joista valita. Mukana on särösoundeja lämpimästä OVERDRIVE:stä EXTREME-mallin massiiviseen gainiin ja lisäksi löytyy mainio akustisen kitaran simulaattori. SOLO-kanava on täysin ohjelmoitava. Siihen tallennat joko JC CLEAN tai LEAD kanavan soundivalinnan ja EQ- sekä efektiasetukset. Kanavia voi valita etupaneelista tai erikseen ostettavilla BOSS FS-5U tai FS-6 jalkakytkimillä.

Huippulaadukkaat efektit ja sisäinen viritin
Kolme erillistä efektiosaa tuottavat pro-tason kitaraprosessointia suoraan CUBE-20GX vahvistimesta. Säätimet ovat yksinkertaiset, jotta hyvä soundi löytyisi vaivattomasti. EFX-osiossa on viisi pedaalityyppistä efektiä, DELAY-osassa on on kaksi erilaista viivetyyppiä. REVERB-kaikuja on kaksi: jousikaikuemulaatio tai studiotyylinen plate-levykaiku. CUBE-20GX:ssä on myös kromaattinen/manuaalinen viritysmittari kätevästi suoraan vahvistimessa!

i-CUBE LINK: sisäinen iOS-laitteiden audiosovitin
CUBE-20GX:n paneelissa on Rolandin innovatiivinen i-CUBE LINK sovitin, jonka kautta vahvistimen mahtava soundi integroituu iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Toisin kuin tyypilliset kohlot ja epäkätevät iOS-kitarasovittimet, i-CUBE LINK kytkeytyy laitteesi audioliittimeen nopeasti ja yksinkertaisesti mukana tulevalla kaapelilla muodostaen kahdensuuntaisen yhteyden suosikki appseihisi. i-CUBE LINK:in kautta voit soittaa musiikkiraitojen mukana ja lähettää studiolaatuista COSM-soundia suoraan suosikkiohjelmaasi. Monipuolista i-CUBE LINK:iä voi käyttää myös yksinkertaisena stereotulona mahdollistaen lähes minkä tahansa audiosoittimen soittamisen ulos CUBE-20GX:n kautta. 

CUBE JAM app: monipuolinen, hauska ja ilmainen!
App Storesta ladattava ilmainen Roland CUBE JAM app muuttaa iOS-laitteesi hauskaksi komentokeskukseksi jammailuun, äänittämiseen ja harjoitteluun. Soita musiikkia ja miinus-yksi raitoja CUBE-20GX:n i-CUBE LINK:in kautta ja riffittele mahtavilla COSM-soundeilla musiikin mukana. CUBE JAM myös äänittää i-CUBE-LINK:in kautta, joten voit tallentaa jammailusi napin painalluksella. Äänittämisen jälkeen voit säätää itse soittamasi raidan ja taustaraidan äänenvoimakkuutta ja muuntaa miksauksen 16-bittiseksi, 44,1kHz wav-tiedostoksi. CUBE JAM sisältää myös tehokkaita työvälineitä soittamisen opiskeluun, kuten erilliset nopeuden ja äänenkorkeuden säädöt, keskielementin mykistyksen soolojen häivyttämiseen, jne.