Boss PS-6 Harmonist

Tulosta
Hinta:
Myyntihinta: 159,00 €
Kuvaus

PS-6: Harmonist

Neljä älykästä vire-efektiä yhdessä pedaalissa

Tutustu uuteen BOSS-harmonistiin neljällä älykkäällä vire-efektillä ja kolmiäänisillä stemmoilla. Efektitiloja ovat Harmonia, Pitch Shifter ja Detune, sekä täysin uusi Super Bend ainutlaatuisiin pedaalivenytyksiin ja villeihin kolmen tai neljän oktaavin virepyyhkäisyihin. Voit ohjata virettä myös ekspressiopedaalilla (optio). Harmonia-toiminto on nopea ja yksinkertainen käyttää. Siinä on useita intervalli-variaatioita. On helppoa luoda runsas kolmiääninen harmonia: valitse duuri tai molli ja aseta SHIFT-parametri asentoon ”3-VOICE” –se on siinä! PS-6 Harmonist on lyömätön yhdistelmä ylivertaista äänenlaatua, helppokäyttöisyyttä ja vahvoja vire-efektejä, kaikki saman pellin alla.

  • Neljä efektitilaa yhdessä: Harmoniat, Pitch Shifter, Detune ja S-BEND (Super Bend)
  • Luo helposti kaksi- ja kolmiäänisiä kuoroja valitussa sävellajissa ja valituin intervallein.
  • Korkealaatuinen vireen vaihto (pitch shift)
  • Kolmiääninen hienoviritys (detune)
  • Super Bend tarjoaa jopa 4 oktaavia vireen nostoa/laskua äärimmäiseen soittoon.
  • Ohjaa vireen korkeutta ekspressio-polkimella (optio BOSS FV-500L/H tai EV-5)
Parempi äänenlaatu

PS-6 on uuden sukupolven pedaali harmonioiden muokkaamiseen. Äänenlaatua on parannettu radikaalisti verrattoman suorituskykyisen DSP:n ansiosta. PS-6:n avulla luot monimutkaisia harmonioita luontevasti ja helposti.

3-ääninen harmonia, Detune ja Pitch-Shift

PS-6 voi tuottaa kaksi tai kolme intervallia, kuten perusääni/terssi/kvintti, kaikissa seuraavissa tiloissa: Pitch Shifter, Detune ja Harmony. Tämä lisää rikasta syvyyttä kitarasoundiisi. Detune leventää soundia luonnollisella tavalla, sillä PS-6 tuottaa 3-äänisen hienovirityksen lisäämällä lievästi nostetun ja lievästi lasketun vireen suoran signaalin rinnalle. Intervallit voidaan siirtää myös esim. oktaavin ylös ja kvartin alas soittamastasi perusäänestä –mainio kikka arpeggio-tyyliseen soittoon.

Super Bend

Tämä hämmästyttävä efekti vääntää äänenkorkeutta 7 oktaavin alueella -3:sta +4:ään oktaaviin. Aseta nousu- ja laskuajat makusi mukaan. Voit ohjata äänenkorkeutta reaaliajassa pedaalin potikasta tai ulkoisella pedaalilla, kuten Roland EV-5 (optio).

Helppo käyttö

Muokkaa laajaa efektivalikoimaa yksinkertaisilla toiminnoilla. Esimerkiksi harmonia-tilassa valitset vain sävellajin, asteikoksi duurin tai mollin ja viimeiseksi SHIFT-potikalla muodostettava sointu. SHIFT-potikalla valitaan kaikissa efektitiloissa halutut intervallit.

Kulutusta kestävä BOSS

BOSS efektipedaalit ovat maailmankuuluja mahtavan soundin lisäksi myös lujasta rakenteestaan, kestävyydestään ja luotettavuudestaan. PS-6 perii tämän BOSS-todistetun suunnittelun, tarjoten kitaristille vankasti kootun pedaalin, joka on valmistettu kestämään vuosikymmeniä vaativaa käyttöä.