Roland FP-50

Tulosta
Kompaktin muotoilunsa ja oman äänentoistonsa ansiosta FP-50 on ideaaliratkaisu joka lähtöön.
Hinta:
Myyntihinta: 1249,00 €
Kuvaus

FP-50: Piano

Autenttista pianotuntumaa joka lähtöön

Edullinen ja helposti liikuteltava FP-50 tarjoaa huippupianon soittotuntuman sekä useita soittonautintoa lisääviä ominaisuuksia. Löydät sormiesi alta huippuflyygelin soundin ja kosketuksen, sekä monipuolisen, kaiken kattavan lisäsoundikirjaston. Älykkään säestysautomatiikan avulla tuotat reaaliajassa dynaamisia orkesteritaustoja, jotka seuraavat millintarkasti jokaista sointuvaihtoasi. Kompaktin muotoilunsa ja oman äänentoistonsa ansiosta FP-50 on ideaaliratkaisu joka lähtöön. 

  • SuperNATURAL Piano –ääniydin
  • Ivory Feel-G –koskettimisto Escapement-mekanismilla
  • Sisäänrakennettu äänentoisto
  • Älykäs säestystoiminto täyden koskettimiston sointutunnistuksella
  • 90 säestystyyliä kahdella variaatiolla
  • Viimeistely: musta tai valkoinen
  • Sustain-pedaalit: DP-10 (vakiona mukana) tai RPU-3 kolmoispedaali (lisävaruste)
  • Jalustat: KSC-44 (sisustusjalusta) and KS-18Z (liikuteltava jalusta)
  • CB-88 RL laukku (lisävaruste)
Nykyaikainen kotipiano

FP-50:sen autenttinen soundi ja kosketus tarjoavat huippuluokan soitettavuutta olipa genre klassinen, jazz, rock tai pop. SuperNATURAL Piano –ääniydin jäljentää uskottavasti konserttiflyygelin soundia ja ilmaisuvoimaa. Käytössäsi on rajaton dynamiika, luonnollisesti vaimenevat äänet sekä tasainen sointi kautta koko rekisterin. Ivory Feel-G –koskettimisto Escapement-mekanismilla on tuntumaltaan läheistä sukua lippulaivamallien PHA III -koskettimistoille.  Erinomainen soundi, upea kosketus sekä edullinen hinta hastaa jopa kalliimpiakin soittimia.

Monipuoliset lisätoiminnot ja helppo kuljetettavuus

Kompakti ja siro FP-50 on helposti kuljetettavissa minne tahansa. Upean flyygelisoundin lisäksi äänikirjastosta löytyy SuperNATURAL –sähköpianoja, huippu-urkuja, jousia, särmikkäitä syntikkasoundeja sekä paljon muuta. Stereoulostulojen kautta kytkeydet helposti ulkoiseen äänentoistoon ja samanaikaisesti voit hyödyntää FP-50:sen äänentoistoa omana monitorointinasi. Yksin esiintyessäsi käskytät kokonaista huippubändiä älykkään säestysautomatiikan avulla ilman, että yhtäkään tahtia jäisi välistä.

Ainutlaatuisia työkaluja harjoitteluun ja säveltämiseen

Tehosta harjoitteluasi FP-50:sen digitaaliteknologian avulla. Mykistä sisäinen äänentoisto ja harjoittele korvakuulokkeiden avulla vaikka keskellä yötä naapureitasi tai perhettäsi häiritsemättä. Kehitä rytmitajuasi monipuolisen säestysautomatiikan avulla sekä harjoittele improvisaatiota valmiiden sointupohjia hyödyntäen  (Chord Pattern). Voit myös toistaa WAV-tiedostoja suoraan USB-muistitikulta ja manipuloida niiden sävelkorkeutta, tempoa sekä vaimentaa melodiaosuutta Center Cancel –toiminnon avulla. Loputulos on tallennettavissa takaisin samalle USB-muistitikulle. SMF-tiedostojen toisto on myös tuettuna.

Air Performer iOS-sovellus

Lisävarusteena saatavan Roland WNA1100 RL USB-sovittimen avulla FP-50 kommunikoi langattomasti suosittujen Apple iOS –tuotteiden kanssa. Ilmaisen Air Recorder –sovelluksen avulla voit jammailla iPhoneen, iPadiin tai iPodiin tallennettujen biisien tahdissa FP-50:sen äänentoistoa hyödyntäen. Air Recorder -sovellus tallentaa sessiosi audiona.