TC Electronic BH250

Tulosta
Hinta:
Myyntihinta: 299,00 €
Kuvaus

Uusi BH250 on ainoa bassonuppi, joka tarjoaa mullistavan TonePrint®-konseptinsa avulla rajattoman soundivalikoiman miltei taskukoossa! Tähän kompaktiin hyväsoundiseen bassovahvistimeen on pakattu 250 wattia tehoa, TonePrint®-ominaisuus ja 4-6 kielisille bassoille soveltuva vakaa viritysmittari.

TonePrintin avulla lataat muutamassa sekunnissa käyttöösi signature bassoefektejä kuten Chorus, Flanger, Vibrato, Sub’n’ Up Octaver, SpectraComp tai Bass Drive. Käytössäsi on alati laajentuva valikoima maailman kovimpien basistien kuten Nathan East (Eric Clapton, Fourplay, Toto), Charles Cave (White Lies), Michael Shuman (Queens of the Stoneage), Gail Ann Dorsey (Lenny Kravitz, David Bowie, Seal), Mark King (Level 42) ja Roscoe Beck (Leonard Cohen, Robben Ford) luomia TonePrinttejä, jotka ovat kaikki ladattavissa ilmaiseksi TC:n kotisivuilta. Sen lisäksi että bassoefektien käyttö on hauskaa se voi myös inspiroida kokeilemaan täysin uusia grooveja ja bassolinjoja.

Todella pienen kokonsa lisäksi BH250 on erittäin kevyt, vain 1,8 kg! Tarvitsitpa sitten vahvistinta treenikselle tai kotiin, pienille tai suurille lavoille on BH250 kannettavuutensa puolesta lyömätön vaihtoehto.

Voit liittää BH250:een minkä tahansa kaapin tai kaappiyhdistelmän (min. 4 ohm kuorma). TC:ltä löytyy hyvä valikoima vaihtoehtoja BC- tai RS-sarjassa.

  • Helposti kannettava, 1,8 kg
  • TonePrint®-ominaisuus
  • TonePrint®-efektit (Chorus, Flanger, Vibrato, Octaver, SpectraComp & BassDrive)
  • Tehokkaat sävynsäätimet
  • Vakaa kromaattinen viritin
  • Pienikokoinen (220 mm x 63 mm x 231 mm)